shopping igår

här kommer bild på mina nya shoose samt filmer vi hyrde igår :P


OJOJOJ

Så har man plaerat att åka hem till föräldrarna så har man missat att man har läkartid på måndag
inte bra alls. Idag ska jag fika med min homie Mia ska bli super kul har inte träffat henne på år och dar JIPPI

Ditt & Datt

Hejsilojsan igen
Alla vill vara så effektiva som möjligt ändå trivs de flesta med att göra ingenting
och bara slappna av. Just nu är jag lite mitt emellan dessa två, Jag trivs bra att känna som att jag gör nytta men inte med sånt som måste göras, lagar mat storhandlar städar bakom spisen lleker med hud.. Är jätte duktig synd bara att det är med fel saker. Har ett arbete som hade varit superskönt att ha ur vägen men gör jag det på dagarna NOPELI skärpning till imorgon sleep tight


 


God morgon

Idag blir en bra dag jag känner det på mig :) min kille får pengar idag så det blit till att storhandla på willys. Idag ska det skrivas på arbete så att det blir klart någon gång sen ska man kasnke ut med vovven och kasta boll. Någon mer än jag som märkt att det som göms i snö kommer upp i töö. INge kul att vara ute med hunden när man bara ser hundbajs överallt!!!!
kasnke blir det parti på fredag med karin & co den som lever får se slänger in en bild här med för sakens skull en sommmar bild för just nu kan jag inte tänka mig att det ens är sommar här i svedala PössssssFramtiden

Sitter här och funderar över vad man fyller sina dagar med egentligen. Just nu känns det bara som att dagarna flyter in i varann. Det kan ju klart bero på att vädret är helt klart sådär ute, bara regnar men vill j bli av med snön så då får man väl ta det :)
Längtar til pengarna rullar in på torsdag då blir det fika med Maria och föreläsning på kvällen. Micke kommer nog hem snart han ringde å va på affären.
HUgo den lilla plutten har däckat efter våra lekar ute i regnet med tennisboll helt otroligt hur kul det kan vara
tog ett sött kort på vovven som ni kan få se 'ha det bäst pössss

RSS 2.0